× Συνδεδεμένος ως (Αποσύνδεση)

Ποιοι είμαστε

Το κτηματομεσιτικό γραφείο της Lion Real Estate εδρεύει στην Αθήνα και αποτελείται από μία ομάδα συμβούλων που ειδικεύονται σε θέματα μίσθωσης, αγοραπωλησίας και διαχείρισης ακινήτων σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Το αφοσιωμένο προσωπικό και οι έμπειροι συνεργάτες της Lion Real Estate είναι γνωστοί για την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό τους, φροντίζοντας συνεχώς να εκπαιδεύονται και να βελτιώνονται, με στόχο την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών. Οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχουμε δύνανται να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας αγοράς/πώλησης ακινήτων και μπορούν να προσφέρουν λύσεις σχετικά με τη διαχείριση ακινήτων για όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων.


Κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη!!

Μας αναθέτετε το ακίνητο σας

Απλά, γρήγορα και αποτελεσματικά! Συμπληρώστε τη φόρμα υποβολής και αναθέστε το ακίνητό σας στο γραφείο μας. Θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
(φόρμα ανάθεσης)Οι έμπειροι συνεργάτες μας

Οι εξειδικευμένοι εταίροι μας έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό στον τομέα των ακινήτων και είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την ιδιοκτησία σας στο δίκτυο επενδυτών που διαθέτουμε ανά πάσα στιγμή.Γρήγορα και εύκολα διαθέσιμο

Χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, το ακίνητό σας θα διαφημίζεται μέσα από τις κορυφαίες πλατφόρμες Real Estate της αγοράς. Τα συγκεκριμένα Real Estate Portals που διαθέτουμε παρακολουθούνται από εκατοντάδες ενεργούς υποψήφιους αγοραστές εύκολα και γρήγορα.

Powered by Real Status | iarts, web and art design © 2019