× Συνδεδεμένος ως (Αποσύνδεση)

Υπηρεσίες

Η Lion Real Estate προσφέρει:

Οι σύμβουλοι εμπειρογνωμόνων της Lion Real Estate ειδικεύονται στους ακόλουθους τομείς:


  • • Μίσθωση ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας αλλά και πολυτελών κατοικιών σε όλη την Ελλάδα
  • • Αγοραπωλησίες ακινήτων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Ελληνικά Νησιά, αλλά και σε κάθε σημείο επενδυτικού ενδιαφέροντος
  • • Διαχείριση ακινήτων για λογαριασμό τρίτων
  • • Προώθηση/Διαφήμιση ακινήτων και έργων ακίνητης περιουσίας σε διεθνείς επενδυτές (Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο www.getgreekvisa.com)

Οι έμπειροι σύμβουλοι ακινήτων μας μπορούν να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, παρέχοντας τις καλύτερες επιλογές στην αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.

Χρειάζονται δύο μέρη για να πραγματοποιηθεί μια πώληση και διασφαλίζουμε ότι οι υπηρεσίες μας είναι εξίσου καλές και για τα δύο συμβαλλόμενα μέρη.


Για την ικανοποίηση των πελατών μας:

1. Επίσκεψη στο ακίνητο

Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, τόσο από την πλευρά των πωλητών όσο και των αγοραστών. Γι’ αυτόν τον λόγο, επιδιώκουμε να έχουμε πλήρη εικόνα του ακινήτου που πρόκειται να διατεθεί προς ενοικίαση ή πώληση. Φροντίζουμε να επισκεπτόμαστε το ακίνητο και να συλλέγουμε κάθε χρήσιμη πληροφορία για αυτό. Έτσι, είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ακίνητο που μας έχει ανατεθεί αλλά και να ανταποκριθούμε σε κάθε ερώτηση που πιθανόν θα μας απευθύνει ο ενδιαφερόμενος αγοραστής.

 

2. Πλήρης εικόνα του ακινήτου

Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα ακίνητα προς ενοικίαση και πώληση σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Κάθε ακίνητο συνοδεύεται από πλήθος φωτογραφιών και βίντεο που παρουσιάζουν με μεγάλη ευκρίνεια και ακρίβεια όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του. Έτσι, ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στα ακίνητα και να σχηματίσει πλήρη εικόνα για όσα τον ενδιαφέρουν προτού επικοινωνήσει μαζί μας.


3. On-line φόρμα υποβολής

Με εύκολο και γρήγορο τρόπο ο κάθε ενδιαφερόμενος -είτε πωλητής είτε αγοραστής- μπορεί να συμπληρώσει την on-line φόρμα υποβολής που διαθέτει η ιστοσελίδα μας. Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όσο το συντομότερο δυνατό.


4. Έμπειρη ομάδα

Έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα συμβούλων με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της αγοραπωλησίας ακινήτων. Καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και δεν επαναπαύονται μέχρι ο πελάτης μας να είναι απολύτως ικανοποιημένος.


5. Πιστοποιημένες υπηρεσίες

Η Lion Real Estate είναι εγγεγραμμένη στην Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος (ΟΜΑΣΕ) και συμμορφώνεται πλήρως με τους κώδικες δεοντολογίας της, παρέχοντας τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών που είναι διαθέσιμα στη βιομηχανία.Κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη!!

Μας αναθέτετε το ακίνητο σας

Απλά, γρήγορα και αποτελεσματικά! Συμπληρώστε τη φόρμα υποβολής και αναθέστε το ακίνητό σας στο γραφείο μας. Θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
(φόρμα ανάθεσης)Οι έμπειροι συνεργάτες μας

Οι εξειδικευμένοι εταίροι μας έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό στον τομέα των ακινήτων και είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την ιδιοκτησία σας στο δίκτυο επενδυτών που διαθέτουμε ανά πάσα στιγμή.Γρήγορα και εύκολα διαθέσιμο

Χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, το ακίνητό σας θα διαφημίζεται μέσα από τις κορυφαίες πλατφόρμες Real Estate της αγοράς. Τα συγκεκριμένα Real Estate Portals που διαθέτουμε παρακολουθούνται από εκατοντάδες ενεργούς υποψήφιους αγοραστές εύκολα και γρήγορα.

Powered by Real Status | iarts, web and art design © 2019